Noul premier al Moldovei a inceput consultarile pentru formarea unui nou guvern

Miercuri, 29 Iulie 2015, ora 10:38
913 citiri
Noul premier al Moldovei a inceput consultarile pentru formarea unui nou guvern
Foto: Ziare.com

Candidatul desemnat oficial la functia de premier Valeriu Strelet a demarat marti consultarile cu factiunile din parlamentul de la Chisinau in vederea obtinerii voturilor necesare pentru investirea noului guvern.

Primii pe lista au fost democratii, relateaza agentia de presa Moldpres.

"Am discutat despre perspectiva unor reforme imediate, pe care trebuie sa le promovam in mai multe sectoare. Am vorbit despre definitivarea programului de guvernare", a specificat Strelet.

E oficial: Republica Moldova are un nou premier

Liderul Partidului Democrat (PD), Marian Lupu, s-a aratat multumit de consultari si a spus ca partile au convenit sa aiba un dialog permanent pe viitor.

"Investirea noului guvern vine intr-o perioada destul de incordata. Am cazut de acord ca vom avea o comunicare permanenta pentru a asigura durabilitatea si eficienta constructiei noastre politice", a opinat Lupu.

Dupa discutiile cu democratii, candidatul desemnat la functia de premier a mers la Academia ...citeste mai departe despre "Noul premier al Moldovei a inceput consultarile pentru formarea unui nou guvern" pe Ziare.com

#premier Moldova consultari partide, #Valeriu Strelet premier Moldova, #premier Moldova consultari guvern , #Stiri International