O editura din Rusia a publicat cartile unor autori occidentali, care nu au fost scrise niciodata

Marti, 11 August 2015, ora 14:33
1113 citiri

Mai multi analisti si jurnalisti occidentali acuza o editura din Rusia ca le-a atribuit carti pe care nu le-au scris niciodata.

Jurnalistii Luke Harding si Edward Lucas si expertul rus Donald Jensen, stabilit in SUA, au confirmat pentru The Moscow Times ca nu aveau nicio idee ca editura Algoritm a publicat o serie de volume atribuite acestora.

Editura a publicat, anul trecut, cartea "Cum occidentul a pierdut in fata lui Putin", atribuia jurnalistului britanic Edward Lucas.

UE vrea sa scoata artileria grea: Opriti propaganda rusa!

"Nu am absolut nicio idee despre aceasta carte. Nu am scris aceasta carte. Nu m-a intrebat nimeni, nu mi-am dat acordul. Aceasta este o incalcare grosolana a drepturilor de autor", a declarat Lucas, autorul mai multor carti despre Rusia.

Cartea a aparut in cadrul proiectului Putin Algoritm, care cuprinde peste 20 de titluri diferite despre presedintele rus Vladimir Putin si opiniile sale politice.

La randul sau, analistul Donald Jensen a spus ...citeste mai departe despre "O editura din Rusia a publicat cartile unor autori occidentali, care nu au fost scrise niciodata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carti furate Rusia, #carti plagiat Putin , #Stiri International