O femeie a fost arestata in Florida pentru ca conducea, in stare de ebrietate, un ... cal

Duminica, 05 Noiembrie 2017, ora 09:30
755 citiri
O femeie a fost arestata in Florida pentru ca conducea, in stare de ebrietate, un ... cal

Atunci cand te afli in stare de ebrietate, sa te urci pe cal in loc sa conduci un autovehicul poate parea o idee buna. Politia din Florida nu este insa de aceeasi parere si a arestat o femeie care calarea in stare de ebrietate.

Donna Byrne, de 53 de ani, a fost arestata joi pentru "conducerea unui cal in timp ce se afla sub influenta alcoolului", a anuntat vineri, intr-un comunicat, biroul serifului din comitatul Polk, din centrul Floridei (sud-est).

Ea a mai fost acuzata si de neglijenta fata de un animal, pentru ca nu si-a protejat in mod corect calul cu care se deplasa pe sosea. Calul ar fi putut din acest motiv sa fie ranit sau omorat, a apreciat politia.

Potrivit politiei, care a intervenit dupa ce a fost sesizata de un trecator, femeia de peste 50 de ani mirosea a alcool atunci cand a fost plasata in detentie.

"Dna Byrne nu era, in mod evident, in stare sa se deplaseze pe strada. S-a pus in pericol nu numai pe sine, ci si calul si toate persoanele care circulau pe aceasta strada care este in general foarte frecventata", a spus seriful Grady Judd.

Calul a fost plasat intr-un adapost pentru animale al biroului serifului. ...citeste mai departe despre "O femeie a fost arestata in Florida pentru ca conducea, in stare de ebrietate, un ... cal" pe Ziare.com

#Florida arestat femeie ebrietate cal , #Stiri International