O noua lovitura? Fundatia Clinton recunoaste ca a primit bani din Qatar, fara a informa Departamentul de Stat

Sambata, 05 Noiembrie 2016, ora 07:50
1060 citiri
O noua lovitura? Fundatia Clinton recunoaste ca a primit bani din Qatar, fara a informa Departamentul de Stat
Foto: Facebook Hillary Clinton

Fundatia Clinton a confirmat ca a primit o donatie de un milion de dolari din Qatar, in timp ce Hillary Clinton era secretar de stat, fara a informa Departamentul de Stat, informeaza Reuters.

Clinton, in prezent candidata la presedintia Statelor Unite, promisese ca va permite ministerului de externe american sa revizuiasca donatiile de la guverne straine pentru fundatia sa si a sotului ei, fostul presedinte Bill Clinton.

Oficialitati din Qatar au promis banii in 2011, pentru a marca implinirea varstei de 65 de ani de catre Bill Clinton, si intentionau sa il intalneasca pe fostul sef al Casei Albe in 2012 si sa ii inmaneze personal cecul.

Informatia apare intr-un e-mail de la un oficial al fundatiei catre John Podesta, seful de campanie al lui Hillary Clinton, printre cele cateva mii de mesaje piratate, publicate luna ...citeste mai departe despre "O noua lovitura? Fundatia Clinton recunoaste ca a primit bani din Qatar, fara a informa Departamentul de Stat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Fundatia Clinton recunoaste bani Qatar, #alegeri prezidentiale SUA, #Clinton donatii nedeclarate , #Stiri International