O predictie inspaimantatoare: Unul din 50 de refugiati sirieni e terorist al Statului Islamic

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 16:16
1124 citiri

Ministrul libanez al Educatiei, Elias Bou Saab, are "senzatia" ca pana la 2% dintre refugiatii sirieni ar putea fi "radicali", desi admite ca nu are dovezi in acest sens.

"Nu am informatia. Senzatia mea este ca da, ei faciliteaza aceasta operatiune. Din ce motiv nu stiu", le-a spus acesta jurnalistilor care il insoteau pe premierul britanic David Cameron intr-o vizita in Liban si Iordania, scrie Metro.

Ministrul a continuat cu speculatiile si a afirmat ca militantii Statului Islamic ar putea sa calatoreasca in Europa via Turcia si Grecia. In sprijinul ipotezei sale, ministrul a povestit o situatie anterioara petrecuta la una din taberele de refugiati din Liban.

"Cand soldatii libanezi au fost rapiti in Liban, oamenii care i-au rapit proveneau din tabere. Ii aveam in tabere in Liban si aveam grija de ei, cand brusc au iesit din tabere, au atacat armata, au rapit soldatii si i-au dus in munti", a explicat Elias Bou Saab.

Anterior ministrului libanez, si ...citeste mai departe despre "O predictie inspaimantatoare: Unul din 50 de refugiati sirieni e terorist al Statului Islamic" pe Ziare.com

#imigranti infiltrati teroristi Stat Islamic, #Stat Islamic militanti refugiati , #Stiri International