O televiziune germana difuzeaza imagini cu svasticile de pe castile soldatilor ucraineni

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 12:45
1233 citiri
O televiziune germana difuzeaza imagini cu svasticile de pe castile soldatilor ucraineni

O televiziune germana a difuzat, luni noaptea, imagini cu soldatii ucraineni, care poata casti inscriptionate cu svastici.

Intr-un reportaj privind armistitiul din estul Ucrainei, televiziunea ZDF a inclus o inregistrare video a soldatilor ucraineni cu simbolurile naziste, scrie NBC.

Intr-una din imagini, un soldat are pe casca simbolul corpului de elita nazist, iar un al doilea soldat are o svastica pe echipamentul sau. ZDF se foloseste de aceste imagini pentru a arata ca "batalioane de voluntari din intregul spectru politic intaresc trupele Guvernului".

Imaginile au fost filmate in Ucraina saptamana trecuta, de o echipa norvegiana de la televiziunea TV2. "Filmam un reportaj despre batalionul Azov in orasul estic Urzuf cand i-am intalnit pe acesti soldati", spune corespondentul care a filmat scenele. Cand i-a intrebat pe reprezentantii batalionului daca acesta are tendinte fasciste, i s-a raspuns ca nu, batalionul este compus "doar din antinalisti ucraineni".

Discutia ...citeste mai departe despre "O televiziune germana difuzeaza imagini cu svasticile de pe castile soldatilor ucraineni" pe Ziare.com

#Ucraina nazisti batalion Azov, #Ucraina nazisti svastica , #Stiri International