Obama ameninta Rusia cu sanctiuni si mai dure: E rusinos si de neiertat

Vineri, 02 Mai 2014, ora 20:29
1272 citiri
Obama ameninta Rusia cu sanctiuni si mai dure: E rusinos si de neiertat
Foto: Arhiva

Presedintele american Barack Obama a sustinut, vineri seara, o conferinta de presa, la Casa Alba, alaturi de cancelarul german Angela Merkel, pe tema evenimentelor de din sud-estul Ucrainei.

Obama a declarat ca Statele Unite vor impune sanctiuni si mai dure Rusiei daca regimul de la Moscova nu da inapoi in ceea ce priveste conflictul din Ucraina, precizand ca "actiunile Rusiei reprezinta o provocare directa, care a adus Uniunea Europeana si SUA impreuna de la bun inceput".

Liderul american a vorbit, in conferinta transmisa pe site-ul oficial al Casei Albe, si despre cei sapte observatori OSCE rapiti, printre care patru germani, mentionand ca Rusia trebuie sa ocupe de eliberarea lor din mainile separatistilor din Slaviansk.

Criza in Ucraina: Observatorii OSCE luati ostatici sunt "prizonieri de razboi"

"Este rusinos si de neiertat. Rusia trebuie sa lucreze imadiat la eliberarea lor", a afirmat Barack Obama, adaugand ca SUA au propus o solutie diplomatica pentru rezolvarea ...citeste mai departe despre "Obama ameninta Rusia cu sanctiuni si mai dure: E rusinos si de neiertat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama sanctiuni Rusia, #Barack Obama Rusia, #Barack Obama Ucraina, #Merkel Ucraina , #Stiri International