Obama are, in sfarsit, propriul sau cont de Facebook - Nimeni nu poate fi prieten cu el

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 23:14
853 citiri
Obama are, in sfarsit, propriul sau cont de Facebook - Nimeni nu poate fi prieten cu el
Foto: Facebook/Barack Obama

Presedintele american, Barack Obama, are, incepand de luni, propriul sau cont de Facebook.

Pe profilul de Facebook a fost postat si un prim mesaj. "Buna, Facebook! In sfarsit, am propria mea pagina. Sper ca acesta va deveni un spatiu in care sa putem avea conversatii reale despre cele mai importante tematici din Statele Unite, un spatiu in care sa puteti afla lucruri direct de la mine, un loc in care sa imi impartasiti gandurile si povestirile voastre. Va puteti astepta si la lucruri doar pentru amuzament", a scris pe Facebook Barack Obama.

SUA au inregistrat progrese in diminuarea emisiilor de carbon, dar mai sunt necesare eforturi, a completat Obama, postand si o inregistrare video in care vorbeste despre flora si fauna din curtea Casei Albe.

"Sunt multe animale si aici. Este o vulpe ascunsa pe undeva, am vazut-o eu, s-a plimbat in jurul Biroului Oval. Avem si un soim care zboara pe aici, unii copii i-au dat numele Lincoln. In afara de veverite, eu cel mai ...citeste mai departe despre "Obama are, in sfarsit, propriul sau cont de Facebook - Nimeni nu poate fi prieten cu el" pe Ziare.com

#Obama cont Facebook, #Obama pagina personala Facebook , #Stiri International