Obama, avocatul lui Trump in fata lumii: Sa nu presupunem ce este mai rau

Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 14:50
998 citiri
Obama, avocatul lui Trump in fata lumii: Sa nu presupunem ce este mai rau
Foto: Arhiva Facebook/The White House

Presedintele american Barack Obama a indemnat sambata, in Peru, comunitatea internationala sa nu traga concluzii negative despre presedintele-ales Donald Trump inainte ca acesta sa aiba ocazia sa demonstreze ce poate.

"Principalul meu mesaj pentru voi (...) si mesajul pe care l-am transmis in Europa este sa nu presupunem ce este mai rau", a spus Obama unui grup de tineri in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri din Peru.

"Asteptati pana cand administratia este investita, pana cand stabileste politici si apoi puteti emite aprecieri privind daca respecta sau nu interesele comunitatii internationale de a trai in pace si prosperitate impreuna", a adaugat el.

In ultima etapa a turneului sau international de adio, ce a inclus vizite in Grecia si Germania, Obama a continuat eforturile de a asigura comunitatea nationala ca lucrurile nu sunt atat de negre, dupa victoria-surpriza a republicanului Donald Trump in fata rivalei sale democrate Hillary Clinton.

Obama si-a ...citeste mai departe despre "Obama, avocatul lui Trump in fata lumii: Sa nu presupunem ce este mai rau" pe Ziare.com

#Obama Trump aparare, #Obama reactii Trump zid Mexic , #Stiri International