Obama, despre acordul de la Paris: Cea mai buna sansa pentru a salva planeta

Duminica, 13 Decembrie 2015, ora 10:14
1235 citiri
Obama, despre acordul de la Paris: Cea mai buna sansa pentru a salva planeta
Foto: Twitter / Barack Obama

Presedintele SUA, Barack Obama, a salutat sambata acordul asupra climei incheiat in Conferinta internationala privind schimbarile climatice (COP21) de la Paris, definindu-l drept un acord puternic si istoric, precum si cea mai buna sansa pentru a salva planeta de efectele schimbarilor climatice globale.

"Astazi, poporul american se poate mandri, intrucat acest acord istoric este un tribut si al leadershipului american. In ultimii sapte ani, am transformat Statele Unite in lider mondial in lupta impotriva schimbarilor climatice", a spus Obama, potrivit Reuters.

Incalzire globala: Acord istoric adoptat de 195 de state la Paris. Iata ce prevede151 de lideri mondiali decid viitorul planetei la o conferinta privind clima - Ce spun Obama si Putin (Galerie foto)

Acest acord reprezinta "cea mai buna sansa pentru a salva planeta pe care o avem", a reiterat liderul de la Casa Alba, subliniind ca acordul de la Paris marcheaza o "cotitura" in lupta impotriva schimbarii ...citeste mai departe despre "Obama, despre acordul de la Paris: Cea mai buna sansa pentru a salva planeta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama acord clima, #salvare planeta clima, #acord schimbari climatice, #acord emisii gaze, #acord summit Paris , #Stiri International