Obama, discurs de sustinere a lui Hillary: Trump ofera doar sloganuri si frica!

Joi, 28 Iulie 2016, ora 10:33
970 citiri
Obama, discurs de sustinere a lui Hillary: Trump ofera doar sloganuri si frica!
Foto: captura video Youtube

Presedintele Barack Obama a sustinut un discurs, miercuri seara, la conventia nationala a democratilor, prilej cu care si-a reafirmat sprijinul pentru candidatul partidului la alegerile prezidentiale, Hillary Clinton.

Liderul de la Casa Alba si-a concentrat discursul nu doar pe sustinerea fostului sau secretar de stat, ci si pe critici la adresa contracandidatului republican, Donald Trump.

"Nu cautam sa fim condusi", a spus Obama, cu referire la Trump, despre care spune ca "ofera doar sloganuri si frica", relateaza ABC News.

"El pariaza ca, daca sperie destui oameni, ar putea obtine destule voturi pentru a castiga alegerile. Acesta este un alt pariu pe care Donald Trump il va pierde. Nu suntem un popor fragil sau inspaimantat. Puterea noastra nu vine de la un auto-proclamat salvator care promite el singur ca poate restaura ordinea.

(...) America este deja grozava. America este deja puternica. Si va promit ca puterea noastra si maretia noastra nu depind de Donald Trump", a ...citeste mai departe despre "Obama, discurs de sustinere a lui Hillary: Trump ofera doar sloganuri si frica!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Barack Obama declaratii Trump, #Obama sustinere Hillary, #Obama conventie democrati , #Stiri International