Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 11:55
1157 citiri
Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele american, Barack Obama, ar dori sa continue reducerea arsenalului nuclear al Statelor Unite, a spus acesta in cursul unei conferinte de presa organizate la finalul Summitului Securitatii Nucleare la Washington.

"De la Tratatul START II pe care l-am incheiat cu Rusia, ne-am diminuat semnificativ numarul armelor active", a mentionat liderul american. "Preferinta mea ar fi sa ne reducem in continuare arsenalul nuclear", a continuat el, subliniind ca trebuie, totusi, "sa ne asiguram ca forta noastra de descurajare continua sa functioneze", scrie AFP.

"In timp ce ne-am redus numarul de arme in posesia noastra, am vrut sa fiu sigur ca ne mentinem anumite responsabilitati", a mai afirmat Barack Obama. "Ca nu exista riscul unei intruziuni cibernetice. Ca increderea este suficienta in sistemul nostru pentru a nu crea o activitate destabilizatoare", a continuat presedintele american.

Mai putine ...citeste mai departe despre "Obama e nemultumit de atitudinea lui Putin pe tema arsenalului nuclear" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Obama Putin arme nucleare, #Obama arme nucleare Rusia , #Stiri International