Obama ii spune lui Trump sa "nu se mai planga" si sa nu-l mai "linguseasca pe Putin" (Video)

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 22:18
881 citiri
Obama ii spune lui Trump sa "nu se mai planga" si sa nu-l mai "linguseasca pe Putin" (Video)
Foto: Captura YouTube/The White House

Presedintele american Barack Obama a spus ca "lingusirea continua" a lui Vladimir Putin la care recurge Donald Trump, dar si acuzatiile candidatului republican ca alegerile au fost fraudate sunt fara precedent in istoria Statelor Unite si l-a indemnat pe miliardar sa "nu se mai planga".

Intr-o conferinta de presa organizata la Casa Alba, Obama a spus ca nu a mai vazut niciodata un candidat american la presedintie care sa incerce sa discrediteze un scrutin inainte ca acesta sa aiba loc, relateaza BBC.

"L-as sfatui pe Trump sa nu se mai planga", a insistat liderul american. "Daca de fiecare data cand lucrurile merg prost pentru tine si pierzi incepi sa acuzi pe altcineva, atunci nu ai ceea ce trebuie pentru a ocupa aceasta functie (de sef al statului - n.red.) ", a adaugat Obama.

Comentariile sale vin dupa ce candidatul republican a spus in repetate randuri ca alegerile prezidentiale din 8 ...citeste mai departe despre "Obama ii spune lui Trump sa "nu se mai planga" si sa nu-l mai "linguseasca pe Putin" (Video)" pe Ziare.com

#Obama Trump plange alegeri, #Obama Trump Putin , #Stiri International