Obama il combate pe Trump si ii apara pe musulmani

Joi, 04 Februarie 2016, ora 08:06
849 citiri
Obama il combate pe Trump si ii apara pe musulmani
Foto: Casa Alba/Pete Souza

Presedintele Barack Obama, care a vizitat, miercuri, o moschee din Statele Unite, a declarat ca atacurile asupra islamului sunt un atac asupra tuturor credintelor, pentru a contracara retorica lui Donald Trump si a altor candidati republicani la presedintie care i-au instrainat pe musulmani.

"Trebuie sa se inteleaga ca un atac asupra unei credinte este un atac asupra tuturor credintelor noastre", a afirmat Obama in vizita la o moschee in afara orasului Baltimore. "Cand un grup religios este vizat, cu totii avem o responsabilitate de a vorbi".

Donald Trump vrea sa interzica total accesul musulmanilor in Statele Unite

Candidatul republican la presedintie Donald Trump a cerut interzicerea temporara a intrarii musulmanilor in Statele Unite, dupa ce doi musulmani din California care au ucis 14 persoane in decembrie anul trecut au fost descrisi de autoritati ca musulmani radicalizati inspirati de militantii Statului Islamic, aminteste Reuters.

Adevarul despre musulmanii din ...citeste mai departe despre "Obama il combate pe Trump si ii apara pe musulmani" pe Ziare.com

#Obama musulmani, #Obama credinta, #Obama Trump musulmani , #Stiri International