Obama, la o emisiune de divertisment controversata

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 11:45
1166 citiri
Obama, la o emisiune de divertisment controversata

Presedintele american Barack Obama a ales sa-si popularizeze legea de reformare a sistemului sanatatii la o emisiune de divertisment, pentru a ajunge mai usor la tinerii vizati de asa-zisa lege Obamacare.

Obama a aparut alaturi de Zach Galifianakis la show-ul de comedie al actorului, numit "Between Two Ferns - Intre doua ferigi - n.red.". Interviul a fost inregistrat in februarie si postat marti pe site-ul "Funny or Die", scrie CNN.

Interviul a durat sase minute si jumatate si, cu toate ca se stie ca Galifianakis are talentul sa-si faca invitatii sa se simta neconfortabil, Obama a rezistat admirabil.

O parte a interviului a fost regizata si o parte improvizata si de multe ori au fost nevoiti sa intrerupa inregistrarea, pentru ca presedintele izbucnea in ras, a spus Casa Alba.

Iata cateva schimburi de replici:

Galifianakis: Deci cum functioneaza treaba asta? Il trimiteti pe ambasadorul Rodman (baschetbalist, prieten al lui Kim Jong Un - n.red.) in coreea de Nord in numele ...citeste mai departe despre "Obama, la o emisiune de divertisment controversata (Video)" pe Ziare.com

#Obama emisiune divertisment, #Obama Zach Galifianakis , #Stiri International