Oficial britanic: Putin se comporta ca un tiran, va plati pentru ce face in Ucraina

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:41
1446 citiri
Oficial britanic: Putin se comporta ca un tiran, va plati pentru ce face in Ucraina
Foto: Business Insider

Secretarul de stat pentru Afaceri Externe din Marea Britanie, Philip Hammond, l-a acuzat pe presedintele rus Vladimir Putin ca se comporta ca "un tiran de la mijlocul secolului XX", avertizand ca acesta "va plati pentru ce face in Ucraina".

Oficialul britanic a declarat ca Regatul Unit analizeaza in prezent daca sa trimita sau nu armament Ucrainei si a cerut Kremlinului sa isi retraga trupele militare nu numai din Donetk, dar si din Crimeea, pe care Rusia a anexat-o in luna martie a anului trecut, scrie The Independent.

"Sa nu faceti sa para ca ceea ce va cerem noi este un lucru scandalos", i-a transmis diplomatul britanic lui Vladimir Putin.

Putin: Nu vrem razboi cu nimeni, dar nu acceptam sub nicio forma o astfel de ordine mondiala

"Acest om a trimis trupe incalcand o granita internationala si a ocupat teritoriul altei tari in secolul XXI, actionand ca un tiran de la mijlocul secolului XX. Noi nu ne comportam asa. Natiunile civilizate nu actioneaza in ...citeste mai departe despre "Oficial britanic: Putin se comporta ca un tiran, va plati pentru ce face in Ucraina" pe Ziare.com

#Vladimir Putin tiran, #Vladimir Putin Ucraina, #Vladimir Putin razboi Ucraina , #Stiri International