Oficial din guvernul Ungariei: Vom construi gard metalic la frontiera cu Romania in caz de necesitate

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 17:07
811 citiri
Oficial din guvernul Ungariei: Vom construi gard metalic la frontiera cu Romania in caz de necesitate
Foto: Captura Youtube/HazugLazar

Guvernul Ungariei are un plan pentru construirea unui gard metalic la frontiera cu Romania, urmand sa fie activat in caz de necesitate, anunta Janos Lazar, seful de cabinet al premierului Viktor Orban.

Ungaria trebuie sa fie pregatita sa construiasca o noua bariera la frontiera, daca va fi necesar, a declarat Janos Lazar, citat de site-ul Portfolio.hu.

"Guvernul Ungariei are un plan pentru construirea unui gard metalic la frontiera cu Romania, daca va fi necesar. Aceasta va fi o masura de ultim resort, dar suntem pregatiti si avem capacitatea de a ridica un nou gard metalic intr-un interval scurt", a precizat oficialul ungar.

Criza imigrantilor: Partidul Jobbik din Ungaria vrea gard pe toata lungimea frontierei cu Romania

In contextul valului de imigranti extracomunitari, Ungaria a construit deja garduri metalice la frontierele cu Serbia si cu Croatia, semnaland acum cateva luni ca ar putea lua masuri similare pe segmente ale granitei cu Romania.

Partidul nationalist ...citeste mai departe despre "Oficial din guvernul Ungariei: Vom construi gard metalic la frontiera cu Romania in caz de necesitate" pe Ziare.com

#Ungaria gard metalic granita Romania imigranti , #Stiri International