Oficial din Ucraina: Orasul Debalteve, transformat intr-un "nou Stalingrad" la ordinul lui Putin

Sambata, 14 Februarie 2015, ora 19:32
1026 citiri
Oficial din Ucraina: Orasul Debalteve, transformat intr-un "nou Stalingrad" la ordinul lui Putin
Foto: Ministerul de Interne din Ucraina

Orasul Debalteve arde, iar bombardamentele cu toate tipurile de piese de artilerie ale fortelor armate ruse nu inceteaza, acuza un oficial ucrainean, cu cateva ore inainte de intrarea in vigoare a armistitiului de la Minsk, sambata noaptea.

"Aproape toate cladirile de birouri sunt in ruina, sunt distruse sute de case si intreaga zona rezidentiala", scrie intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook Zorian Skiriak, un consilier de la Ministerul ucrainean de Interne, relateaza Ukrinform in pagina electronica.

"Inamicul a atacat sediul politiei din oras cu rachete Grad de tip MLRS BM-21. Mai multe rachete au lovit cladirea. Imobilul este considerabil avariat", continua oficialul ucrainean, adaugand ca "pana la urma, Politia din Debalteve este la datorie".

Ucraina: Inainte de armistitiu, separatistii distrug Debalteve: Orasul este in flacari

Zona Debalteve a fost tinta celui mai mare numar de atacuri sambata, a anuntat centrul de presa al operatiunii "antiteroriste" din ...citeste mai departe despre "Oficial din Ucraina: Orasul Debalteve, transformat intr-un "nou Stalingrad" la ordinul lui Putin" pe Ziare.com

#Ucraina armistitiu incalcat, #atac separatisti Ucraina, #Ucraina atacuri Debalteve , #Stiri International