Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei - numeste protestul "un gest nerusinat"

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 17:23
909 citiri
Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei - numeste protestul "un gest nerusinat"
Foto: Digi 24

Presedintele Dumei de Stat din Rusia, Serghei Nariskin, a calificat protestul parlamentarilor ucraineni fata de anexarea Crimeei, din timpul Adunarii Parlamentare a CEMN de la Bucuresti, drept un "semn de lasitate" si un "gest nerusinat".

"Toti cei care au fost prezenti in sala au vazut acest gest nerusinat care a fost facut de unii colegi si mi se pare ca acele fapte si gesturi nu pot sa aiba loc. Nu trebuie sa aiba loc pentru ca dialogul dintre parlamentari trebuie sa fie facut intr-o atmosfera deschisa si fara aceste semne de lasitate", a spus Nariskin, la Senat, unde s-a desfasurat Adunarea Parlamentara a Cooperarii Economice a Marii Negre.

Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei. Protest cu bannere si mesaje transmise lui Putin (Galerie foto&video)

Referitor la acuzatiile parlamentarilor ucraineni privind anexarea Crimeei, politicianul rus a sustinut ca referendumul din martie 2014 a fost facut "in mod foarte deschis" si ca situatia ar fi fost mult mai ...citeste mai departe despre "Oficial rus interzis in UE, primit in Senatul Romaniei - numeste protestul "un gest nerusinat"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Serghei Nariskin protest Parlament, #oficial rus protest Parlament, #presedinte Duma Stat Parlament Romania , #Stiri International