Oficialii americani dau asigurari ca administratia Trump va continua parteneriatul strategic cu Romania

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 13:32
878 citiri
Oficialii americani dau asigurari ca administratia Trump va continua parteneriatul strategic cu Romania
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Relatia cu Romania este una foarte importanta pentru ambele parti ale esichierului politic american, iar presedintele Donald Trump va mentine acelasi curs al unei relatii bilaterale puternice cu Bucurestiul, au transmis mai multi oficiali americani.

Prezenti la evenimentele organizate de Ambasada Romaniei la Washington cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, acestia au adaugat ca statul roman are un rol cheie in apararea colectiva a membrilor Aliantei Nord Atlantice.

Congresmanul republican Jason Chaffetz, presedintele Comitetului pentru Control si Reforma Guvernamentala, a apreciat legaturile puternice militare si economice pe care Statele Unite le au cu Romania, evocand recenta vizita pe care a efectuat-o la Bucuresti.

"Relatia cu Romania este una foarte importanta pentru ambele parti ale esichierului politic american, fiind sustinuta in mod bipartizan", a punctat congresmanul republican.

La randul sau, congresmanul republican Robert Aderholt, membru in Grupul de prieteni ...citeste mai departe despre "Oficialii americani dau asigurari ca administratia Trump va continua parteneriatul strategic cu Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#administratia Trump parteneriat Romania, #America Trump parteneriat Romania, #Romania Trump presedinte America , #Stiri International