Olanda promite ajutor R. Moldova si o indeamna sa se reorienteze pe piata UE

Miercuri, 26 August 2015, ora 21:31
746 citiri
Olanda promite ajutor R. Moldova si o indeamna sa se reorienteze pe piata UE
Foto: Facebook/Matthijs van Bonzel

Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, a declarat miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE si ca Olanda poate oferi asistenta pentru cresterea calitatii productiei agricole.

"Republica Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata Uniunii Europene. Noi va putem oferi asistenta in cresterea calitatii productiei agricole in conformitate cu standardele Uniunii", a spus Matthijs van Bonzel, in timpul unei intrevederi cu presedintele moldovean, Nicolae Timofti, potrivit unui comunicat de presa emis de Administratia Prezidentiala de la Chisinau.

Diplomatul olandez a mai spus ca, dupa semnarea Acordului de Asociere, principala preocupare a autoritatilor de la Chisinau ar putea fi crearea conditiilor de acces pe pietele Uniunii Europene pentru intreprinderile si producatorii mici si mijlocii, inclusiv agricultori, din Republica Moldova.

Prinsa intre Rusia si Occident, Moldova vede UE drept singura optiune

Diplomatul ...citeste mai departe despre "Olanda promite ajutor R. Moldova si o indeamna sa se reorienteze pe piata UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Olanda Moldova reorintare UE, #Olanda Moldova productie agricola, #Olanda ajutor Moldova , #Stiri International