ONU le va cere guvernelor lumii sa legalizeze toate drogurile? Explicatia institutiei

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 09:32
877 citiri
ONU le va cere guvernelor lumii sa legalizeze toate drogurile? Explicatia institutiei
Foto: Arhiva Ziare.com

ONU a fost acuzata ca planuieste sa ceara guvernelor din toate tarile lumii sa puna capat "razboiului impotriva drogurilor" si sa legalizeze consumul si posesia tuturor substantelor acum ilegale.

Dezvaluirea a fost facuta, luni, de omul de afaceri britanic Richard Branson, fondatorul Virgin Group, care a postat pe Internet un document trimis de ONU sub embargo marilor trusturi de presa. El a fost singurul ca a decis sa il faca public, scrie The Independent.

Din acel raport al Biroului pentru Droguri si Infractiuni din cadrul ONU (UNODC) ar reiesi ca organizatia pentru pace va propune legalizarea stupefiantelor la nivel mondial.

Mexicul ia in calcul legalizarea drogurilor

Reprezentantii institutiei au explicat imediat ca este vorba despre un document in lucru, care nu prezinta punctul de vedere oficial al ONU, insa nu au negat existenta textului, arata Iol News.

Intr-un articol postat pe site-ul Virgin, Branson, care este membru al Comisiei Globale privind Politica ...citeste mai departe despre "ONU le va cere guvernelor lumii sa legalizeze toate drogurile? Explicatia institutiei" pe Ziare.com

#ONU legalizare droguri, #Branson ONU droguri , #Stiri International