Orasul din Siria vizat de atacul chimic a fost bombardat si azi, dar inca nu se stie de catre cine

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 18:47
858 citiri
Orasul din Siria vizat de atacul chimic a fost bombardat si azi, dar inca nu se stie de catre cine
Foto: Google Earth/CNN

Orasul din nord-vestul Siriei care a fost vizat de atacul chimic din aceasta saptamana a fost iar tinta unor noi bombardamente.

Nu se stie inca cine a fost in spatele acestora, potrivit CNN.

Khan Sheikhoun este orasul lovit si vineri, si sambata, insa jurnalistii americani puncteaza ca in regiune exista doar forta militara a regimului sirian si cea ruseasca.

Reamintim ca SUA au atacat o baza siriana ca raspuns la atacul chimic derulat de Bashar al-Assad, care s-a soldat cu 86 de morti si sute de raniti.

In context, Rusia - aliatul regimului sirian - a trimis o fregata dotata cu rachete de croaziera intr-un port din zona, ca semnal pentru trupele americane sa nu se mai apropie.

Citeste mai multe despre atacul SUA din Siria:

Cum a luat Donald Trump decizia de a bombarda SiriaPresedintele Iranului il acuza pe Trump ca ajuta gruparile teroriste din SiriaSUA au bombardat Siria - Certuri si amenintari la Consiliul de Securitate al ONU: Suntem pregatiti sa facem mai multSUA au bombardat Siria: Americanii au fost "la cativa centimetri" de un conflict cu rusii, spune Medvedev

C.P. ...citeste mai departe despre "Orasul din Siria vizat de atacul chimic a fost bombardat si azi, dar inca nu se stie de catre cine" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#siria oras bombardament, #siria atac , #Stiri International