Orban are deja pregatita o lege anti-Soros si anti-ONG, prin care "dusmanii poporului" vor fi scosi in afara legii

Luni, 09 Aprilie 2018, ora 16:02
1239 citiri
Orban are deja pregatita o lege anti-Soros si anti-ONG, prin care "dusmanii poporului" vor fi scosi in afara legii
Foto: captura YouTube

Ungaria a putea adopta in luna mai o lege prin care toate organizatiile neguvernamentale care sustin drepturile imigrantilor sau care reprezinta "o amenintare la adresa securitatii nationale" vor fi interzise, a declarat luni un purtator de cuvant al partidului Fidesz, care a castigat alegerile parlamentare.

Proiectul de lege a fost propus in cadrul campaniei anti-imigranti a premierului ungur Viktor Orban, care il vizeaza pe omul de afaceri George Soros. Partidul Fidesz a prezentat proiectul in Parlament in luna februarie.

Janos Halasz, un purtator de cuvant al partidului Fidesz, a declarat ca noul Parlament ar putea aproba legea, avand majoritatea.

Proiectul propune si o taxa de 25% pentru persoanele care doneaza organizatiilor neguvernamentale care sustin imigratia in Ungaria.

Alianta de guvernamant Fidesz - Partidul Popular Crestin Democrat (KDNP) a castigat alegerile parlamentare din Ungaria cu 49,5% din voturi, care ii vor aduce doua treimi din locurile in Parlament.

In luna februarie, Viktor Orban a declarat, in cadrul unui discurs de aproape o ora la Budapesta, ca imigratia "a proiectat o umbra asupra Europei" si a subliniat ca guvernul sau va lupta impotriva implementarii asa-numitului "Plan Soros". ...citeste mai departe despre "Orban are deja pregatita o lege anti-Soros si anti-ONG, prin care "dusmanii poporului" vor fi scosi in afara legii" pe Ziare.com

#campanie Soros Ungaria, #lege ONG Ungaria , #Stiri International