Panama Papers: ANAF deschide o ancheta. Peste 100 de romani vor fi verificati

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 17:03
2176 citiri
Panama Papers: ANAF deschide o ancheta. Peste 100 de romani vor fi verificati
Foto: Arhiva Ziare.com

Conducerea ANAF a decis sa verifice oficial informatiile aparute in legatura cu cetatenii romani ale caror nume apar in scandalul international Panama Papers.

"ANAF a initiat un grup de lucru interdepartamental pentru verificarea implicatiilor fiscale ale informatiilor publicate prin proiectul de investigatie jurnalistica 'PanamaPapers'.

Sunt alocate resurse pentru analiza datelor provenite din surse deschise, referitoare la identitatea persoanelor fizice si juridice, si corelarea acestora cu cele existente in bazele de date specifice, referitoare la conturi detinute, participatii in firme, tranzactii interne sau internationale.

In activitatea acestui grup de lucru vor fi implicati inspectori antifrauda, inspectori fiscali si inspectori specializati in verificarea veniturilor persoanelor fizice, gestionarea informatiilor fiscale si executari silite", se arata in comunicatul de presa remis marti de ANAF.

Citeste mai departe despre "Panama Papers: ANAF deschide o ancheta. Peste 100 de romani vor fi verificati" pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ANAF romani Panama Papers, #ancheta romani Panama Papers , #Stiri International