Paradoxul secolului: secretul fantasticei popularitati a lui Putin in tara lui

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 13:48
1301 citiri
Paradoxul secolului: secretul fantasticei popularitati a lui Putin in tara lui
Foto: Vremea Noua

Intr-un articol recent, Nina Hrusciova, stranepoata fostului lider sovietic Nikita Hrusciov, isi exprima uimirea fata de faptul ca actualul presedinte al Rusiei, care a adus saracirea tarii si compromiterea ei in fata lumii dupa anexarea Crimeii, se bucura in decembrie anul trecut de o popularitate de 68%.

Majoritatea covarsitoare a rusilor este de acord ca el sa fie declarat "Omul Anului", fapt confirmat si de cea mai autorizata organizatie in materie, Fundatia pentru Opinia Publica, potrivit Russia Today. Nu poti ramane indiferent.

Vechiul ofiter KGB

In fata concetatenilor sai, Putin apare ca un fel de print sosit calare pe un cal alb, anume ca sa cucereasca teritoriile pierdute in trecut, intruchipand gloria istorica a unor eroi legendari, ceea ce arunca in desuetudine orice cusur ar fi tentat cineva sa i-l gaseasca.

In mod ciudat, succesele sale patriotarde au redus la tacere multe organizatii non-guvernamentale, voci ale opozitiei si, mai ales, au reusit sa deprime ...citeste mai departe despre "Paradoxul secolului: secretul fantasticei popularitati a lui Putin in tara lui" pe Ziare.com

#Vladimir Putin presedinte Rusia, #Vladimir Putin popularitate, #Rusia oligarhi , #Stiri International