Parisul e paralizat de o greva: Imagini ale cosmarului din trafic cu ambuteiaje pe sute de kilometri (Galerie foto)

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 11:58
950 citiri
Parisul e paralizat de o greva: Imagini ale cosmarului din trafic cu ambuteiaje pe sute de kilometri (Galerie foto)
Foto: Twitter/ FBleu StEtienneLoire

Transportul in comun in capitala Frantei este grav afectat miercuri, din cauza unei greve a angajatilor Regiei Autonome de Transport din Paris (RATP) si ai societatii de cai ferate, SNCF. O manifestatie contra legii Muncii este, de asemenea, anuntata pentru pranz.

Angajatii din transportul in comun protesteaza fata de conditiile de munca si cer cresteri salariale, potrivit Le Figaro.

Miercuri dimineata circulau aproximativ unul din trei trenuri care asigura transportul in regiunea pariziana.

Chiar inainte de ora 8:00 (ora Frantei), se formasera coloane pe mai multe artere foarte circulate din Ile-de-France care insumeaza 255 de kilometri, fata de 160 de kilometri, cat masoara in mod normal atunci cand e traficul aglomerat. Dupa ora 9:00, lungimea coloanelor a ajuns la un total de 325 de kilometri.

Les eleves du @LyceeHB delocalisent leur AG dans la station de metro Porte de Vincennes, a l'abri.#greve9mars pic.twitter.com/agO3HcYSZx- Severin Graveleau (@sgraveleau) March 9, ...citeste mai departe despre "Parisul e paralizat de o greva: Imagini ale cosmarului din trafic cu ambuteiaje pe sute de kilometri (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva transporturi Paris, #proteste Paris , #Stiri International