Patru barbati au fost inculpati la Londra pentru un prespus complot terorist

Vineri, 26 Mai 2017, ora 10:12
893 citiri
Patru barbati au fost inculpati la Londra pentru un prespus complot terorist
Foto: Ziare.com

Politia londoneza a inculpat joi patru barbati pentru infractiuni legate de un presupus complot terorist pe teritoriul Marii Britanii.

Cei patru barbati, rezidenti in estul Londrei, au fost arestati saptamana trecuta, inaintea atentatului sinucigas de la Manchester in care au fost ucise 22 de persoane, transmite Reuters.

Ei urmeaza sa compara vineri in fata Curtii de Magistrati Westminister de la Londra, competenta pentru cazurile de terorism.

Umar Ahmed Haque, in varsta de 24 de ani, a fost inculpat pentru planuirea comiterii de acte teroriste intre 25 martie si 18 mai, precum si pentru alte infractiuni.

Muhammad Abid, de 27 de ani, este inculpat pentru ascundere de informatii care ar fi ajutat politia la prinderea si inculparea lui Haque, in timp ce Abuthaher Mamun, de 18 ani, este acuzat de intentia de a ajuta o alta persoana sa comita acte de terorism.

Un al patrulea inculpat, Nadeem Ilyas Patel, in varsta de 25 de ani, este acuzat ca a complotat impreuna cu Umar Haque pentru a detine o arma de foc sau o imitatie de arma de foc "cu intentia de a provoca frica de violenta". ...citeste mai departe despre "Patru barbati au fost inculpati la Londra pentru un prespus complot terorist" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#barbati inculpati Londra complot terorist, #barbati complot terorist Londra , #Stiri International