Pe cine ar salva Putin mai intai de la inec: pe Erdogan sau pe Obama?

Joi, 14 Aprilie 2016, ora 17:11
1358 citiri
Pe cine ar salva Putin mai intai de la inec: pe Erdogan sau pe Obama?
Foto: Kremlin (Arhiva)

Presedintele rus Vladimir Putin a fost pus joi in dificultate in timpul "Liniei directe" cu populatia - sesiunea anuala de intrebari-raspunsuri cu cetatenii rusi - cand a fost intrebat pe cine ar salva mai intai de la inec, pe Recep Erdogan sau pe Barack Obama.

Adolescenta Varia Kuznetova, de 12 ani, l-a intrebat pe Putin: daca Erdogan si Obama s-ar ineca, pe care dintre cei doi ar sari sa-l salveze mai intai? Presedintele rus a zambit si a spus ca intrebarea fetei l-a pus in incurcatura.

"Atunci cand cineva decide sa se inece, el nu mai poate fi salvat. Dar noi, desigur, suntem gata sa intindem o mana de ajutor si de prietenie oricarui partener al nostru, daca acesta evident doreste" acest lucru, a raspuns Vladimir Putin, citat de TASS.

Presedintele rus a subliniat ca el considera Turcia o tara prietena, la fel si poporul turc, dar ca exista unele probleme cu unii oameni politici, al caror comportament nu ...citeste mai departe despre "Pe cine ar salva Putin mai intai de la inec: pe Erdogan sau pe Obama?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Putin salvat inec, #Putin inec Obama Erdogan , #Stiri International