Pe cine vrea Trump sa puna consilier pe securitate dupa demisia lui Flynn

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 23:00
787 citiri
Pe cine vrea Trump sa puna consilier pe securitate dupa demisia lui Flynn
Foto: captura Youtube

Administratia Trump i-a oferit miercuri seara pozitia de consilier pentru securitate nationala viceamiralului Robert Harward, in urma demisiei lui Michael Flynn ca urmare a controversei generate de discutiile repetate purtate cu ambasadorul rus de la Washington.

In acest moment nu este clar daca viceamiralul Harward a acceptat pozitia de la Casa Alba, scrie Reuters.

Anterior, Haward a ocupat functia de comandant adjunct la Comandamentul Central al Statelor Unite si are experineta de lupta ca puscas marin SEAL.

Michael Flynn a demisionat luni din pozitia de consilier pentru securitate nationala, dupa ce presa americana a dezvaluit ca a discutat in repetate randuri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discutie a avut loc chiar dupa ce Barack Obama a anuntat implementarea unor noi sanctiuni si a expulzat 35 de diplomati rusi din Statele Unite.

Harward s-a nascut in Rhode Island, dar si-a inceput educatia in Teheran inainte de Revolutia Islamica din 1979. De asemenea, acesta a ocupat o pozitie in Consiliul National de Securitate in timpul presedintelui George W. Bush. ...citeste mai departe despre "Pe cine vrea Trump sa puna consilier pe securitate dupa demisia lui Flynn" pe Ziare.com

#Robert Harward consilier securitate Trump , #Stiri International