Pentagonul a musamalizat un raport ce demonstra o risipa birocratica de peste 125 de miliarde de dolari

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 10:44
991 citiri

Pentagonul a musamalizat un raport intern, care demonstra o risipa birocratica de peste 125 de miliarde de dolari, sub forma unor costuri administrative, de teama ca asemenea descoperiri vor fi utilizate de Congres drept scuza pentru a taia din bugetul Apararii.

Liderii Pentagonului au cerut realizarea raportului pentru a ajuta la eficientizarea birocratiei, in speranta reinvestirii unor economii in operatiunile militare. Insa, raportul a scos la lumina mai multa risipa decat se astepta Pentagonul.

Respectivul raport a aparut in ianuarie 2015 si incerca sa identifice o cale de a pune deoparte 125 de miliarde de dolari intr-o perioada de cinci ani din bugetul Departamentului de Aparare.

Planul nu prevedea nicio disponibilizare a angajatilor civili sau vreo reducere a personalului militar. In schimb, prevedea simplificarea birocratiei prin pensionarea anticipata a angajatilor, prin eliminarea contractorilor bine platiti si prin utilizarea eficienta a tehnologiei.

Cei care au ...citeste mai departe despre "Pentagonul a musamalizat un raport ce demonstra o risipa birocratica de peste 125 de miliarde de dolari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#birocratie Pentagon document secret, #raport Pentagon musamalizat birocratie, #birocratie Pentagon SUA , #Stiri International