Pentagonul se teme ca nu este pregatit pentru un razboi cu Rusia

Sambata, 15 August 2015, ora 20:20
1522 citiri
Pentagonul se teme ca nu este pregatit pentru un razboi cu Rusia
Foto: Facebook/ U.S. Army/ Master Sgt. Michel Sauret

Oficialii celei mai puternice armate a NATO, cea a Statelor Unite ale Americii, se tem ca Pentagonul nu este inca pregatit pentru un eventual razboi cu Rusia lui Vladimir Putin.

O serie de exercitii militare americane clasificate, din timpul verii, au provocat ingrijorare in Departamentul Apararii ca fortele SUA nu sunt pregatite pentru o campanie militara sustinuta impotriva Rusiei, au spus doi oficiali americani din Aparare, pentru Daily Beast.

Multi din Pentagon cred ca 15 ani de lupta impotriva terorismului au lasat trupele terestre slab pregatite pentru a mentine logistica sau numarul de militari necesare in cazul in care Rusia ar face un pas catre un aliat NATO, mai spun oficialii.

Avertisment sumbru: NATO si Rusia se pregatesc activ pentru razboi

Printre neajunsurile pe care exercitiile militare le-au dezvaluit se numara si faptul ca munitia disponibila nu este de ajuns pentru planurile de razboi si ar fi greu astfel sa fie sustinuta o prezenta mare a ...citeste mai departe despre "Pentagonul se teme ca nu este pregatit pentru un razboi cu Rusia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pentagon razboi Rusia, #Pentagon razboi Putin, #SUA razboi Rusia, #NATO razboi Rusia , #Stiri International