Perchezitii si arestari la Londra: s-au auzit bubuituri puternice si focuri de arma

Luni, 05 Iunie 2017, ora 10:02
1011 citiri

Politia britanica a retinut "cateva persoane" dupa ce a facut perchezitii la doua adrese, la primele ore ale diminetii de luni, in estul Londrei, in cadrul anchetei declansate dupa atentatul de sambata din capitala Regatului Unit, soldat cu sapte morti si circa 50 de raniti, informeaza Reuters si DPA, citand un comunicat al politiei.

Potrivit locuitorilor din cartierele Barking si Newham, s-au facut auzite bubuituri puternice si focuri de arma.

Premierul Theresa May urmeaza sa prezideze in cursul zilei de luni o sedinta de urgenta a comitetului guvernamental de securitate pentru a discuta despre raspunsul autoritatilor la atentatul terorist de sambata, survenit cu cateva zile inaintea alegerilor legislative anticipate de joi.

Duminica, politia britanica a anuntat ca 12 persoane au fost arestate in Barking si un barbat de 55 de ani a fost eliberat dupa atacul revendicat de gruparea radicala Statul Islamic.

Sambata seara, trei atacatori la bordul unei camionete au intrat in plin intr-o multime de pietoni in zona Podului Londrei, dupa care au iesit din vehicul si au atacat trecatorii cu cutite, inainte de fi ucisi de politie. A fost al treilea atac care a lovit Marea Britanie in mai putin de trei luni. ...citeste mai departe despre "Perchezitii si arestari la Londra: s-au auzit bubuituri puternice si focuri de arma" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#atac Londra cutit, #arestari Londra , #Stiri International