Pierdem lupta cu Ebola: Al treilea american are necrutatorul virus

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 09:06
902 citiri
Pierdem lupta cu Ebola: Al treilea american are necrutatorul virus

Gruparea internationala Doctori Fara Frontiere a avertizat, marti, ca lumea pierde lupta impotriva Ebola si a deplans faptul ca centrele de tratament din Africa de Vest au fost "reduse la locuri unde oamenii se duc sa moara singuri".

In Liberia, o organizatie de misionari a anuntat ca un alt medic american a fost infectat cu virusul Ebola, scrie New York Daily News.

Presedintele organizatiei Doctori Fara Frontiere, Joanne Liu, a anuntat ca gruparea este complet depasita de situatie in tarile vest-africane afectate de epidemie. Centrele de tratament sunt mai degraba centre paliative si e nevoie ca alte tari sa contribuie cu personal civil si militar specializat in dezastrele biologice, a aratat aceasta.

Directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Margaret Chan, avertizase ca situatia "se va inrautati inainte de a se imbunatati" si pentru asta e nevoie de un raspuns global amplu.

Al treilea misionar american infectat este un ...citeste mai departe despre "Pierdem lupta cu Ebola: Al treilea american are necrutatorul virus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ebola epidemie misionar american, #Ebola epidemie lupta , #Stiri International