Plahotniuc vrea sa devina presedinte! Cercuri de putere din Romania i-au asigurat linistea - Interviu

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 06:43
1031 citiri
Plahotniuc vrea sa devina presedinte! Cercuri de putere din Romania i-au asigurat linistea - Interviu
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele R. Moldova a fost tradat, Vlad Plahotniuc vrea sa devina el insusi presedinte si pedepsirea oligarhului trebuie sa devina o priotitate nationala pentru Romania daca vrea sa ajute intr-adevar Moldova in aceasta criza profunda, afirma Octavian Milewski, politolog specializat in spatiul postsovietic, doctorand si cercetator la Graduate School of Social Research, Academia Poloneza de Stiinte.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Octavian Milewski considera ca aniticipatele nu ar fi un dezastru pentru R Moldova si atrage atentia ca si dupa investirea noului guvern, foarte probabila, situatia din R. Moldova ramane "atat de incordata incat numai un nebun nu o mai poate vedea".

Octavian Milewski apreciaza ca "Romania trebuie sa ajute R. Moldova sa scape de flagelul Plahotniuc. Acesta este problema numarul unu, doi si trei a Moldovei. (...) Oligarhul moldovean, insa, este foarte bine conectat la anumite cercuri de influenta si putere din Romania, care pana in prezent i-au ...citeste mai departe despre "Plahotniuc vrea sa devina presedinte! Cercuri de putere din Romania i-au asigurat linistea - Interviu " pe Ziare.com

#Moldova premier Filip, #Timofti Plahotniuc Paduraru , #Stiri International