Politia din Munchen, coplesita de ajutoarele pentru imigranti: Ajunge!

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 10:52
1114 citiri
Politia din Munchen, coplesita de ajutoarele pentru imigranti: Ajunge!
Foto: Twitter/Polizei Munchen

Politistii din orasul german Munchen s-au vazut nevoiti sa ii roage pe nemti sa nu mai aduca ajutoare pentru imigrantii care sosesc cu trenurile, dupa ce sectia s-a umplut de mancare, haine si jucarii.

In dimineata zilei de marti, Politia din Munchen a postat pe pagina oficiala de Twitter ca aproximativ 590 de refugiati au ajuns in gara principala a orasului, Hauptbahnhof, adaugand ca "Oricine vrea sa ajute este binevenit", relateaza The Independent.

Merkel avertizeaza: Schengen, sub semnul intrebarii din cauza crizei imigrantilor? (Video)

In doar cateva minute, sute de alti transfugi au sosit in gara si, in mai putin de o ora, Politia a postat un alt mesaj in care informa ca imobilul s-a umplut de voluntari cu mancare, bautura si scutece pentru bebelusi. "Este grozav!", au scris politistii germani din nou pe Twitter.

Putin inainte de ora locala 11:00, agentii au aratat ca ajutoarele continua sa vina: "Tot mai multi refugiati ajung la Hauptbahnhof din Munchen - ajutorul din ...citeste mai departe despre "Politia din Munchen, coplesita de ajutoarele pentru imigranti: Ajunge!" pe Ziare.com

#ajutoare imigranti Munchen, #Politie Munchen ajutoare , #Stiri International