Polonia cere sprijinul Marii Britanii pentru apararea tarii - ce ofera in schimb

Duminica, 03 Ianuarie 2016, ora 21:31
1552 citiri

Ministrul polonez de Externe, Witold Waszczykowski, sustine ca tara sa ar putea accepta un compromis si ar fi de acord cu Marea Britanie, care cere limitarea drepturilor migrantilor din Uniunea Europeana.

In schimb, Londra ar trebui sa sustina intarirea prezentei NATO in regiune, mergand pana la stationarea de trupe occidentale in Polonia, informeaza agentia Reuters.

Cu sute de mii de polonezi care traiesc in Marea Britanie, Varsovia este unul dintre cei mai inversunati critici din UE in ceea ce priveste propunerea prim-ministrului David Cameron de a reduce beneficiile pentru migranti, ca parte a revizuirii termenilor de aderare a Marii Britanii la UE.

Polonia vrea sa ceara acces la armament nuclear in cadrul NATO?

Cameron a stabilit ca termen sfarsitul anului 2017 pentru un referendum referitor la apartenenta Marii Britanii la UE. Recent, insa, oficialul britanic a sugerat ca spera ca un vot pe tema Brexit (iesirea Marii Britanii din UE) sa aiba loc chiar in acest ...citeste mai departe despre "Polonia cere sprijinul Marii Britanii pentru apararea tarii - ce ofera in schimb" pe Ziare.com

#Polonia sprijinit Brexit, #Polonia Brexit prezenta NATO , #Stiri International