Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 22:58
833 citiri
Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul Victor Ponta afirma ca unii politicieni, din "populism", fac declaratii "aberante" potrivit carora tara noastra ar trebui sa-si inchida granitele, uitand momentul cand romanii au putut circula liber in Europa, seful Guvernului adaugand ca Romania este o tara-model de convietuire pasnica intre confesiuni si de respect pentru toti cetatenii.

"Unii politicieni, din populism sau pentru ca nu-i mai baga nimeni in seama, fac tot felul de declaratii aberante - cum ca ar trebui sa inchidem granitele, sa nu primim pe nimeni in tara. Serios? Dar cand romanii au mers in Europa, ne-a placut!

Trebuie sa mergem intr-o directie europeana. Romania e o tara model de convietuire pasnica intre confesiuni, de respect pentru toti cetatenii, indiferent de religia pe care o au sau daca nu au nicio religie!", a scris premierul pe Facebook, miercuri seara.

Basescu: Romania nu poate fi obligata sa primeasca imigranti. Noi nu integram rromii si vrem imigranti (Video)

Romania ar trebui sa ...citeste mai departe despre "Ponta: Sunt aberante declaratiile unor politicieni ca ar trebui sa ne inchidem granitele" pe Ziare.com

#Ponta refugiati Romania, #inchidere granite Romania imigranti, #Romania granite imigranti, #politica refugiati Romania , #Stiri International