Popularitatea lui Donald Trump continua picajul si ajunge la numai 36% in doar 6 luni de mandat

Duminica, 16 Iulie 2017, ora 22:18
1135 citiri
Popularitatea lui Donald Trump continua picajul si ajunge la numai 36% in doar 6 luni de mandat
Foto: Facebook/Donald Trump

Dupa aproape sase luni de mandat, popularitatea presedintelui american Donald Trump a scazut la 36%, fata de 42%, in aprilie, conform unui nou sondaj Washington Post-ABC News dat publicitatii duminica.

Potrivit sondajului, procentul celor care nu apreciaza activitatea lui Trump ca presedinte a crescut cu cinci puncte procentuale, la 58%. Dintre acestia, 48% au declarat ca "dezaproba puternic" activitatea presedintelui SUA.

Totodata, sondajul releva ca aproape jumatate dintre americani (48%) vad prestatia tarii in lume mai slaba de la investitura lui Trump, in ianuarie, comparativ cu 27% care au declarat ca SUA par mai puternice.

Jumatate dintre americani spun ca cel de-al 45-lea presedinte al SUA face o treaba mai proasta decat predecesorii sai, in timp ce doar 25% dintre americani au declarat ca Trump se comporta mai bine decat fosti presedinti ai SUA.

55% dintre americani considera ca Trump nu face progrese semnificative pentru a-si atinge obiectivele anuntate in campania electorala de anul trecut.

Sondajul a fost realizat pe un esantion format din 1.001 adulti in perioada 10-13 iulie.

Vezi si care era popularitatea lui Trump in luna martie a acestui an. ...citeste mai departe despre "Popularitatea lui Donald Trump continua picajul si ajunge la numai 36% in doar 6 luni de mandat" pe Ziare.com

#TRump popularitate scadere, #Donald Trump popularitate , #Stiri International