Povestea de viata a ministrului german venit la Bucuresti: mama a 7 copii, medic si politician de top

Joi, 04 Iunie 2015, ora 13:04
994 citiri

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, care se afla joi in Bucuresti intr-o vizita oficiala, poate fi considerat un model pentru barbati si femei: politician redutabil - posibila urmasa a Angelei Merkel, mama a sapte copii, medic si vorbitor al mai multe limbi straine.

Von der Leyen este unul dintre cei mai populari politicieni din Germania si a imbinat aparent fara efort cariera politica si viata de familie.

Sunt multe voci care spun ca ministrul Apararii poate deveni urmasul politic al Angelei Merkel, la finalul celui de-al treilea sau mandat, in 2017, scria, in urma cu ceva timp, New York Times.

Ministrul german al Apararii, intalniri cu Iohannis si Ponta: Agenda discutiilor este secreta

Von der Leyen, in varsta de 56 de ani, are sapte copii cu sotul sau, Heiko, un profesor universitar pe care l-a laudat ca dedicarea lui fata de copii i-a permis ascensiunea politica. Ursula vorbeste mai multe limbi straine si este medic ginecolog.

De-a lungul timpului, a ...citeste mai departe despre "Povestea de viata a ministrului german venit la Bucuresti: mama a 7 copii, medic si politician de top" pe Ziare.com

#Ursula von der Leyen cariera, #ministru german Aparare Bucuresti , #Stiri International