Povestea unei romance cu trei copii mulatri, vanata de un producator de filme

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 11:40
1841 citiri
Povestea unei romance cu trei copii mulatri, vanata de un producator de filme
Foto: Facebook/Hellen Nadolu

Lenuta Hellen Nadolu este o romanca, mama a trei copii de rasa mixta, care a fugit din doua tari pentru a-si creste micutii fara a fi discriminati. Cu doar 50 de dolari in buzunar a ajuns in Australia, unde povestea sa, spusa intr-o carte, va fi transpusa in film de un producator australian.

Lenuta s-a nascut in Transilvania si si-a crescut copiii in Ghana inainte de a fugi dintr-un mariaj esuat si a se refugia in Australia, scrie Daily Mail.

Lenuta si-a parasit sotul, bogat si influent, pentru ca dorea sa isi ia inca o nevasta, si a depasit obstacole inimaginabile pentru a ajunge in Australia, dupa o lupta de un an pentru a se putea stabili acolo cu copiii sai, Elsie, Nancy si William.

Lenuta Hellen Nadolu si-a petrecut multi ani amintindu-si acele vremuri si pentru a scrie o carte de memorii, Give Me Courage (Da-mi curaj - trad. red.).

La doar cateva zile dupa lansarea cartii, romanca a fost contactata de producatorul Stuart Quin - care a lucrat si la pelicula Priscilla, ...citeste mai departe despre "Povestea unei romance cu trei copii mulatri, vanata de un producator de filme" pe Ziare.com

#romanca Australia carte copii, #romanca Australia film , #Stiri International