Premierul Cameron recunoaste ca Londra a ucis cetateni britanici cu drona. Regina era in pericol

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 08:37
837 citiri
Premierul Cameron recunoaste ca Londra a ucis cetateni britanici cu drona. Regina era in pericol
Foto: Facebook/David Cameron

Premierul britanic, David Cameron, i-a anuntat pe parlamentari luni ca tara se confrunta cu o amenintare terorista fara precedent si ca a folosit forta militara in Siria, fara acordul Parlamentului, impotriva unui cetatean britanic care pregatea actiuni impotriva reginei.

"Era un terorist care comanda crime pe strazile noastre si nicio alta cale de a-l opri nu exista", a explicat premierul, in primul discurs tinut in fata parlamentarilor dupa vacanta de vara, scrie Daily Mail.

Statul Islamic continua sa avanseze: Ce a smuls din mainile regimului Assad

Alaturi de tinta principala a atacului britanic in Siria, Reyaad Khan, a fost ucis si un al doilea fanatic al Statului Islamic, tot cetatean britanic, Ruhul Amin.

Operatiunea secreta a avut loc la 21 august. O a treia tinta, Junaid Hussain, a fost ucis trei zile mai tarziu de o drona americana, intr-o operatiune comuna cu SUA.

Cameron le-a spus parlamentarilor ca se inregistreaza o crestere dramatica a amenintarii teroriste ...citeste mai departe despre "Premierul Cameron recunoaste ca Londra a ucis cetateni britanici cu drona. Regina era in pericol" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cameron jihadisti ucisi Siria, #Marea Britanie lovituri Siria , #Stiri International