Premierul francez avertizeaza: Teroristii pregatesc noi atacuri nu doar impotriva Frantei, ci si a altor tari europene

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 09:52
971 citiri
Premierul francez avertizeaza: Teroristii pregatesc noi atacuri nu doar impotriva Frantei, ci si a altor tari europene
Foto: Twitter/RTL Frane

Premierul francez Manuel Valls a declarat, luni, ca are informatii ca teroristii pregatesc si alte atacuri indreptate nu doar impotriva Frantei, ci si impotriva altor tari europene.

"Teroristii pot lovi din nou in zilele sau saptamanile urmatoare. Nu ar trebui sa ne fie teama, ar trebui sa fim pregatiti pentru asta", a declarat premierul francez, citat de BBC.

Atentate teroriste la Paris: Cele mai noi informatii LIVE

Valls a adaugat Franta este in razboi cu terorismul si va actiona in consecinta: "Vom actiona, vom lovi si vom castiga". Prim-ministrul francez Manuel Valls a mai declarat ca autoritatile cred noi atacuri teroriste sunt planificate.

"Stim ca operatiuni teroriste au fost pregatite si sunt inca in curs de pregatire, nu numai impotriva Frantei, dar si impotriva altor tari europene", a spus el.

"Daech ne peut pas gagner cette guerre", dit @manuelvalls dans #RTLMatin avec @OMazerolle https://t.co/r32D2Mz0mj pic.twitter.com/KlD1zfp0rX- RTL France (@RTLFrance) ...citeste mai departe despre "Premierul francez avertizeaza: Teroristii pregatesc noi atacuri nu doar impotriva Frantei, ci si a altor tari europene" pe Ziare.com

#Valls avertizeaza atacuri teroriste, #atentate teroriste Paris , #Stiri International