Premierul francez: Cu certitudine vor mai fi atentate de amploare in Europa

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 13:02
947 citiri
Premierul francez: Cu certitudine vor mai fi atentate de amploare in Europa

"Este o certitudine" ca vor mai fi alte "atentate de amploare" in Europa, a declarat sambata, premierul francez Manuel Valls, in cadrul Conferintei de Securitate de la Munchen, estimand ca lumea a intrat intr-o epoca a "hiperterorismului", informeaza AFP.

"Datoram acest adevar popoarelor noastre: vor mai fi atacuri, atacuri de amploare, aceasta este o certitudine. Acest hiperterorism va dura, chiar daca trebuie sa-l combatem cu cea mai mare hotarare", a spus Valls.

Saptamana trecuta, la Paris, premierul francez a afirmat ca nivelul amenintarii cu atentate este in prezent, "fara indoiala", superior celui de dinaintea atentatelor jihadiste din 13 noiembrie.

"Noi am intrat, o simtim foarte bine cu totii, intr-o noua epoca, ce se caracterizeaza prin prezenta durabila a hiperterorismului. Un hiperterorism care se afla la confluenta dintre un pseudo-mesianism religios si folosirea terorii in masa", a afirmat Valls in cadrul Conferintei, supranumita "Davosul securitatii".

"Trebuie ...citeste mai departe despre "Premierul francez: Cu certitudine vor mai fi atentate de amploare in Europa" pe Ziare.com

#Manuel Valls atentate teroriste Europa, #premier francez atentate teroriste Europa , #Stiri International