Premierul grec sare in apararea Moscovei: Sanctiunile impotriva Rusiei sunt un drum spre nicaieri

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 10:14
906 citiri
Premierul grec sare in apararea Moscovei: Sanctiunile impotriva Rusiei sunt un drum spre nicaieri
Foto: Facebook/Alexis Tsipras

Grecia nu este de acord cu sanctiunile Occidentului impotriva Rusiei pentru ca aceasta ar fi "un drum spre nicaieri", a declarat premierul grec Alexis Tsipras.

Tsipras constata ca in ultimii ani relatiile dintre Grecia si Rusia au fost puternic afectate, dat fiind ca precedentele guverne de la Atena "nu au facut ceea ce puteau face pentru a evita aceasta politica a sanctiunilor lipsita de sens, determinata de situatia din Ucraina".

"Rezultatul a fost embargoul (rusesc) inclusiv asupra produselor agroalimentare grecesti, ceea ce a prejudiciat major economia Greciei", subliniaza Alexis Tsipras, intr-un interviu pentru Itar- Tas.

Grecia va deveni un satelit al Rusiei? Elenii ar putea gasi ajutor acolo unde se asteapta mai putin

Seful guvernului de la Atena a tinut sa aminteasca faptul ca, imediat ce a devenit premier, a primit un mesaj din partea presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, "care considera aproape un dat pozitia Greciei in favoarea sanctiunilor".

"L-am ...citeste mai departe despre "Premierul grec sare in apararea Moscovei: Sanctiunile impotriva Rusiei sunt un drum spre nicaieri" pe Ziare.com

#Alexis Tsipras sanctiuni Rusia, #sanctiuni Occident Rusia , #Stiri International