Premierul Netanyahu va fi interogat de politisti, in urma unei anchete secrete

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 10:30
1556 citiri
Premierul Netanyahu va fi interogat de politisti, in urma unei anchete secrete
Foto: Facebook / Benjamin Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu, suspectat de primirea de "cadouri ilegale" din partea unor oameni de afaceri, urmeaza sa fie interogat saptamana aceasta de politisti, anunta presa din Israel, citata de AFP.

Oameni de afaceri israelieni si straini, apropiati de Netanyahu, i-ar fi oferit acestuia cadouri in valoare de mai multe zeci de mii de euro. Daca faptele se vor confirma, premierul ar putea fi inculpat pentru "abuz de incredere", anunta presa locala.

Conform postului public de radio, premierul a acceptat sa fie interogat de politie "atat cat va fi necesar", la resedinta sa oficiala din Ierusalim.

Pe pagina sa de Facebook, Netanyahu a respins acuzatiile, afirmand ca opozantii sai politici si anumite institutii de presa vor sa fie inlaturat de la putere "nu prin alegeri, pe cale democratica", ci montand o campanie impotriva sa.

Politia a desfasurat investigatii in secret in acest dosar in ultimele 8-9 luni. Audierea a circa 50 de martori a permis anchetei "sa ...citeste mai departe despre "Premierul Netanyahu va fi interogat de politisti, in urma unei anchete secrete" pe Ziare.com

#Benjamin Netanyahu coruptie, #Benjamin Netanyahu interogat , #Stiri International