Premierul scotian ii indeamna pe britanici sa se mute in Scotia, ca sa scape de Brexit

Sambata, 18 Martie 2017, ora 22:10
1035 citiri
Premierul scotian ii indeamna pe britanici sa se mute in Scotia, ca sa scape de Brexit
Foto: Facebook Nicola

Nicola Sturgeon, seful Guvernului scotian, a facut un apel catre cetatenii Marii Britanii si i-a indemnat sa se mute in Scotia inainte de declansarea procedurii de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, scrie The Independent.

Seful Guvernului scotian s-a adresat britanicilor in cadrul unei conferinte a SNP si si-a extins invitatia catre toti cei care sunt "la fel de revoltati ca noi de calea aleasa de Guvernul de la Westminster".

Insistand ca va "exista un referndum pentru independenta", Sturgeon schiteaza Scotia ca fiind o "potentiala lumina pentru modernitate si deschidere".

Aceasta a declarat: "Scotia nu este plina. Daca sunteti la fel de revoltati ca noi de calea aleasa de Guvernul de la Westminster, alaturati-va! Veniti aici sa traiti, locuiti, investiti sau sa studiati. Veniti in Scotia si luati parte la construirea unei tari moderne, pline de progres si compasiune".

Scotia vrea referendum de independenta. Poate sa ramana in UE? Dar in NATO?

Britanicii vor Brexit, chiar daca asta ar duce la ruperea Marii Britanii - sondaj ...citeste mai departe despre "Premierul scotian ii indeamna pe britanici sa se mute in Scotia, ca sa scape de Brexit" pe Ziare.com

#Nicola Sturgeon britanici Scotia, #Nicola Sturgeon referendum Scotia UK , #Stiri International