Premierul Ungariei a venit in Romania sa vorbeasca de pericolul care ameninta Europa

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 13:32
750 citiri
Premierul Ungariei a venit in Romania sa vorbeasca de pericolul care ameninta Europa
Foto: Arhiva Facebook/Orban Viktor

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a vorbit sambata, la lucrarile Universitatii de Vara de la Baile Tusnad, despre fenomenul migrationist, despre care a spus ca este o amenintare la adresa Ungariei si Europei si pune in pericol siguranta cetateanului, intrucat contribuie la raspandirea terorismului si la cresterea somajului.

Seful Guvernului de la Budapesta a spus ca una dintre problemele cu care Europa se va confrunta este aceea a terorismului, intrucat "este o relatie clara intre imigrantii ilegali care vin in Europa si intarirea terorismului".

Orban a punctat faptul ca din marea masa de oameni nu pot fi identificati "teroristii dusmanosi" si a sustinut ideea premierului britanic David Cameron, care a spus ca acestia trebuie identificati de la inceput, cand isi parasesc tara natala.

O alta problema care, in opinia lui Orban Viktor, are legatura cu fenomenul migrationist este una economica, intrucat imigrantii contribuie la cresterea somajului.

Premierul Ungariei a spus ca ...citeste mai departe despre "Premierul Ungariei a venit in Romania sa vorbeasca de pericolul care ameninta Europa" pe Ziare.com

#Ungaria Viktor Orban imigranti Europa , #Stiri International