Presa britanica anunta ca Putin ii cheama acasa pe rusii de peste hotare, anticipand un razboi. Kremlinul dezminte

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 23:15
1445 citiri

Mai multe cotidiene britanice au preluat, miercuri, o stire aparuta in presa rusa conform careia presedintele Vladimir Putin i-ar chema acasa pe toti oficialii rusi aflati peste hotare, impreuna cu familiile lor, anticipand izbucnirea unui razboi mondial. Informatia a fost dezmintita de Russia Today, trust de presa infiintat si controlat de guvernul de la Moscova.

Daily Mail este doar unul dintre cotidienele britanice care au preluat stirea aparuta initial pe site-ul rusesc Znak.com.

Conform sursei citate, oficialilor rusi aflati peste hotare li s-a transmis sa se intoarca in tara impreuna cu familiile, ca sa nu se expuna la riscuri.

Inclusiv tinerilor aflati la studii peste hotare li s-ar fi spus ca ar trebui sa se transfere de urgenta la universitatile din Rusia, fara a mai astepta sfarsitul anului scolar. Avertismentul este valabil si pentru rusii care lucreaza in companii private din strainatate.

Informatiile sunt lansate in contextul inrautatirii relatiilor dintre ...citeste mai departe despre "Presa britanica anunta ca Putin ii cheama acasa pe rusii de peste hotare, anticipand un razboi. Kremlinul dezminte" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rusi chemati acasa razboi nuclear , #Stiri International