Presa greaca: Romanca sefa a misiunii FMI, versiunea bruneta a Christinei Lagarde

Marti, 28 Iulie 2015, ora 20:24
1214 citiri
Presa greaca: Romanca sefa a misiunii FMI, versiunea bruneta a Christinei Lagarde
Foto: captura video Youtube/ Mega

Noua sefa a misiunii FMI in Grecia, romanca Delia Velculescu, este prezentata de presa elena drept "versiunea bruneta a sefei FMI Christine Lagarde", despre amandoua afirmandu-se ca au "aceeasi eleganta si instinct al pasarilor de prada".

Romanca l-a inlocuit pe Rishi Goyal in fruntea misiunii FMI din Grecia, iar zvonurile spun ca aceasta mutare s-a produs datorita experientei Deliei Velculescu privind evaluarea finantelor Greciei, scrie Protothema.

Sefa inalta si slaba a misiunii FMI in Grecia si-a dobandit porecla "Delia Draculescu", atunci cand a condus echipa FMI in Cipru, in 2012. Sursa citata relateaza alte zvonuri, care spun chiar ca presedintele cipriot Nicos Anastasiades a azvarlit cu un scaun catre ea, intr-un acces de furie, cu toate ca romanca neaga ca acest lucru s-a intamplat.

O romanca a preluat conducerea Misiunii FMI in Grecia - presa

Intr-un alt incident, ministrul Muncii din Cipru i-ar fi spus sa mearga sa vada cum tara sa natala a sfarsit alaturi de alte ...citeste mai departe despre "Presa greaca: Romanca sefa a misiunii FMI, versiunea bruneta a Christinei Lagarde" pe Ziare.com

#Delia Velculescu misiune FMI Grecia, #romanca misiune FMI Grecia, #Delia Velculescu comparata Christine Lagarde , #Stiri International